Verkkokauppa ja huutokauppa

 

 

 

Toimitus


Tavanomainen toimitus  

Jos olet voittanut useamman kohteen, toimitusmaksun peruskulu määräytyy sen kohteen mukaan, jolla on suurin toimistuskulu. Tämän jälkeen perushintaan lisätään joidenkin kohteiden osalta pienempi lisäkulu. Lopullinen toimituskulu on näin ollen peruskulun ja lisäkulun summa – vakuutus sisältyy kaikkiin toimituksiin ilman eri kulua.

Toimitustapa valitaan huudon jälkeen yläpalkin polusta Profiili | Omat sivut | Laskut. Voit valita kohteelle listasta haluamasi toimitusvaihtoehdon ja maksaa ostosi välittömästi pankki- tai luottokortilla tai verkkomaksulla. Lähetämme kohteet 1-3 arkipäivän sisällä maksusta. Saat vahvistuksen sähköpostiisi, kun kohde on lähetetty.  

Toimitus suurille ja erityisille kohteille  

Toimitus suurille kohteille tai erityisiä huomioita vaativille kohteille sovitaan erikseen. Tällöin yllä laskussa on ainoana valittavana toimitustapana nouto. 

Tällaisissa tapauksissa ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen online@eeriks.fi ja sovimme toimitustavan erikseen.  

Nouto  

Nouto tapahtuu toimipisteestämme Yliopistonkatu 9, Turku. Nouto on mahdollista aina aukioloaikoinamme. Kohteen voi myös maksaan pankki- tai luottokortilla noudon yhteydessä.

Tarkastamme noutajan henkilöllisyyden kohteita noudettaessa. Kohde luovutetaan vain ostajalle, jos ei ole toisin sovittu.

lahetykset_korona