Verkkokauppa ja huutokauppa

 

 

 

Osta Eerik's Onlinesta


Tervetuloa uuteen verkkohuutokauppaamme!

Tällä sivulla kerromme perusasiat ostamisesta ja huutokauppamme logiikasta. Toivotamme sujuvia huutohetkiä!

Rekisteröidy

Aluksi rekisteröidy Eerik’s Online:n käyttäjäksi ja kirjaudu sisään.

Rekisteröityminen edellyttää 18 vuoden ikää. Rekisteröitymisen yhteydessä kysytään voimassa olevaa pankki- tai luottokorttia, jota käytetään myös huutokaupan maksuihin. Mikäli sinulle ei ole korttia, ota yhteyttä ja luomme sinulle tilin. 

Huomaathan, että meidän on varmistuttava henkilöllisyydestäsi, joten voimme pyytää muuta varmennetta tähän liittyen.

Huuda, osta ja tarjoa

Huutaminen tapahtuu verkkokaupassa. Huutokaupassa voit asettaa heti maksimihuudon, jolloin järjestelmä kilpailee puolestasi aina huudon maksimiin saakka. Huutoasi korotetaan korotustaulukon mukaisesti, mutta lopullinen maksimi voi olla myös korotustaulukosta poikkeava.

Voit myös seurata kohteita ja tarkistaa seurattavien kohteiden tilanteen Oma tili -sivulta. Saat sähköposti-ilmoituksen, jos huutosi on ylitetty.

Huutokaupan sniping -suojaus on 60 sekuntia.

Joihinkin kohteisiin voi myös jättää tarjouksia, mikäli varaushinta ei ole ylittynyt. Tällöin kohteen sivulla näkyy “Tarjoa” -nappula. Tarjous tarkistetaan toimeksiantajalta, joten pyydämme kärsivällisyyttä tarjousten käsittelyssä.

Maksu

Maksuaika on 5 päivää kohteen sulkeutumisesta. Maksu tapahtuu Oma tili -sivulla -kohdassa “Laskut”. Muista valita toimitustapa ennen kohteiden maksua. Voit maksaa kohteet luotto- tai pankkikortilla pääsääntöisesti heti kohteen sulkeutumisen jälkeen.

Kohteen hintaan lisätään huutomaksu 15 % (18.6% sis. ALV) ja mahdollinen taiteen jälleenmyyntikorvaus. Jälleenmyyntikorvauksesta ilmoitetaan kohteen tiedoissa.

Nouto ja toimitus

Kohteiden nouto arkipäivisin 12:00-16:00 galleriastamme osoitteesta Venestie 481, 38760 Kankaanpää. Kohteet luovutetaan maksua vastaan. Huomioithan, että verkkopankkimaksussa maksun tulee olla tarkistettavissa pankkitiliotteeltamme - emme hyväksy paperikuittia.

Pääsääntöisesti kohde voidaan myös toimittaa. Toimituksen voit valita kohteen voittamisen jälkeen “Oma tili” -sivulta. Toimitetut kohteet ovat vakuutettuja ja huolellisesti pakattuja. Lue lisää toimituksesta.

Myynti

Otamme myyntiin yksittäisiä esineitä, sekä yhteistyökumppanimme ostaa kokonaisia kuolinpesiä, irtaimistoja ja kiinteistöjä. Tavanomainen myyntiprovisiomme on 20% (sis ALV). 

Parhaan hinnan saavuttamiseksi asetamme kohteita valikoiden myös kansainvälisiin live-huutokauppoihimme.

Ota yhteyttä ja pyydä ilmainen arviointi. Teemme kotikäyntejä säännöllisesti.

Online-korotustaulukko

Huudot

Korotukset

0 – 100 

2 €

100 – 200

5 €

200 – 1000

10 €

1000 – 5000

20 €

5000 ja ylös

50 €